Активности

Детски кът

Малките гости на хотеа биха могли да посетят детския кът.

Детският кът се намира в СПА центъра и работното му време е от 10:00 до 20:00 часа / не предлагаме аниматор /.

През слънчевите дни биха могли даиграят и на откритата детска площадка.

детски кът

dav

Игрална зала

За най-малките посетители и малко по-пораснали такива, хотелът разполага и с игрална зала.

 

  • Билярд
  • Въздушен хокей
  • Електронни игри
  • Джага
  • Тенис на маса

 

⋆предлаганите услуги в игралната зала са срещу допълнително заплащане

 

Спортни активности в Банско и района

Планински преходи

Планинските преходи са приятно приключение, както за хора, които са решили да се запознаят с планината, така и за хора. които търсят предизвикателства и незабравими изживявания.

Чрез разнообразния си релеф и структура Пирин планина предлага отлични условия за всички, пожелали да прекарат време в планината.

Пешеходни турове

Планинско колоездене

Планинското колоездене е спорт за поддържане на добра физическа форма и издръжливост. Подходящ е за  практикуване през лятото от 1 юни до края на месец септември.

Планинско колоездене

 

АТВ § бъги

Поемайки по панорамните черни пътища в района на Банско, бихте могли да се насладите на планинските проходи, природните забележителности и уединените селца.

Обиколката  е възможно с АТВ или бъги.

 

Коннана езда

Конната езда е едно незабравимо преживяване, изпълнено с много покой и вътрешно равновесие. Общуването с конете обогатява, успокоява и вдъхновява човешкия дух.

Връзката с конете развива качества и учи човека на уважение, решителност, дисциплина и воля-качества характерни за щастливите хора.

konna-baza-bansko

 

Рафтинг

Рафтингът е едно динамично, скоростно спускане по течението на планинските реки.

 

Рафтинг

 

Село Добърско

В село Добърско, се намира един от най-интересните паметници по българските земи, датиращ от XVIIв. -Късносредновековната църква „Св.св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“. Архитектурата, нетипичното изобразяване на канонични християнски символи, множеството женски образи по стенописите, свастиката на една от външните стени, както и многото легенди превръщат храма в обект на разнообразни хипотези… и бъдещи проучвания.

Село Добърско

 

Рилски Манастир

Рилският манастир е сред Стоте национални туристически обекта на БТС.

Сегашният манастир се намира в близост до село Пастра – недалеч от мястото на първоначалното му изграждане. Покрай него тече Рилска река. Това е най-големият манастир в България – 5 етажа, като видими са 4 от тях. Тази особеност на сградата се обяснява с ограниченията, наложени от османската власт през 1834 г., когато са строени сегашните сгради. В партерния етаж се разполага музеят.

Манастирът е отворен за посетители всеки ден от 08:00 до 18:00 часа.

Рилски Манастир