СПА Център

СПА ЦЕНТЪР-масажи
Във време на забързано ежедневие, стрес, умора и липса на свободно време, всеки един от нас, все по-често си задава въпроса кои са истинските удоволствия от живота. Дали първата глътка ароматно черно кафе, сутрешната преса или поредния фреш-коктейл в задимения нощен бар?
За най-голямо щастие отговорът се появява в точния момент. А именно – СПА удоволствие!
Несъмнено едно от най-големите изкушения е масажът. Благодарение на масажа се подобрява кръвообращението и се балансират енергийните системи в организма. Не на последно място, разбира се, масажите действат положително и успокояващо на нервната система.
Масажно студио 2

ТЕРМАЛНА ЗОНА
Акцентите във всяко едно СПА изживяване неминуемо са парната баня, сауната, ледената шокова терапия и масажът.
Парната баня ни пренася в света на Ориента. Тя е предпочитан начин за релаксиране и отмора след активни спортни занимания.
Друга въвеждаща спа процедура, с подобен ефект на парната баня е сауната.
Задължително условие след всяка една парна баня или сауна е охлаждането или така наречената ледена шокова терапия.
Sauna

ФИТНЕС ЗАЛА
Във фитнеса ще откриете необходимото оборудване за Вашата тренировка – крос тренажори, бягащи пътеки, велоергометър, комбинирани уреди, степер, гладиатор, лежанка и други.
Фитнесът е мястото, където можете да освободите напрежението чрез физическа активност.
_DSC0835

БАСЕЙН
Басейнът в хотела е с дълбочина от 0.70 м. до 1.40 м. и дължина 20,00 м., с обособена част и за най-малките гости. Водата е с температура от 28°С. Басейнът е заобиколен от зони за релакс.
20септ2014_8749

SPA Menu Hotel Grand Royale & Apartments