Активности

Банско предлага и широк диапазон от разнообразни спортни и екстремни активности – планински преходи, АTV преходи, планинско колоездене, скално катерене, офроуд сафари, каньонинг и рафтинг. Развлекателен комплекс „Бъндеришка поляна“ – включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на малки врати, мини голф и 400 метрова водна пързалка

Особености

на 600м от
лифта

безплатен транспорт
на 30мин. (зима)

ски и
сноуборд

увеселителен
парк

Спортни
занимания

диви
животни

Зимни активности

Ски училище и сноуборд

Ски център Банско предлага отлични условия за ски през месеците от декември до април. Писти с различна трудност за начинаещи и напреднали, модерни съоръжения, ски и сноуборд училища са на ваше разположение. За ски/сноуборд училище и наем на екипировка, използвате 10% отстъпка като гост на хотела, при нашия партньор


https://banskoskischool.info/en/

Конна езда

Възможности за конна езда се предлагат на няколко места около Банско и региона. Конната езда е приключенски начин за опознаване на околностите и прекарване на време сред природата. Нашите партньори от конна база Периволас, село Бачево, ще се погрижат за Вашето изживяване.

https://www.perivolasbg.com/

Летни активности

Планински преходи

Любителите на планината могат да се възползват от планински преходи, разходки в горите по екопътеки, пикници на открито в Пирин, както и от екскурзии до забележителни местности в региона. Неповторими природни забележителности са езерата Окото, Муратово, Рибно, Василашките и Валявишките езера, Попово езеро, връх Вихрен, връх Безбог.

Бъндеришка поляна

Развлекателен комплекс „Бъндеришка поляна“ - включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на малки врати, мини голф и 400 метрова водна пързалка.


https://www.banskoski.com/bg/page/summer-attractions

RILA FUN PARK

RILA FUN PARK e планински увеселителен парк, разположен в близост до гр. Белица, предлагащ забавно и безопасно спускане с колички. Количката е двуместна, подобна на шейна и се движи по тръбни релси, разположени на хълм.


https://rilafunpark.com

Парк за танцуващи мечки

В същата местност е популярният Парк за танцуващи мечки: http://park.belitsa.com/ . В него гостите могат да се запознаят с живота на мечките в естествена среда и да се разходят в зеления парк.


https://park.belitsa.com/

Конна езда

Възможности за конна езда се предлагат на няколко места около Банско и региона. Конната езда е приключенски начин за опознаване на околностите и прекарване на време сред природата. Нашите партньори от конна база Периволас, село Бачево, ще се погрижат за Вашето изживяване.

https://www.perivolasbg.com/

Екстремни активности

Банско предлага и широк диапазон от разнообразни спортни и екстремни активности – планински преходи, АTV преходи, планинско колоездене, скално катерене, офроуд сафари, каньонинг и рафтинг. Направете своя избор и създайте незабравими спомени при нашия партньор, като гости на хотела ще получите 10% отстъпка


https://summerbansko.com/bg/index.html#welcome

Риболов

За почитателите на риболова предлагаме излет до нашите приятели от комплекс „Рибарника“. В язовир Кринец може да уловите пъстърва или шаран, които после да бъдат вкусно приготвени и консумирани на открито. Всички необходими принадлежности ще Ви бъдат осигурени под наем на място.

Културни забележителности

Църкви

Църквата „Света Троица“

Църква “Успение Богородично”, с. Добърско, паметник на ЮНЕСКО – 22км

Музеен комплекс Банско

Къща музей „Никола Вапцаров“

Къща музей „Неофит Рилски“

Велянова къща

Историко-етнографски музей „Радонова къща“

Постоянна иконна изложба и др.

Стария град

Запознайте се с историята на Банско и региона. Разгледайте музеите и къщите, събрали в себе си спомени от миналото и силата на настоящето.https://visit-bansko.bg/bg/

Връзка с нас

+359(749)96044
+359(749)96045
reservations@grandroyale.bg